Let’s re-invent your interior space together

We werken op een interpersoonlijke manier waarbij we precies naar jouw wensen kijken en hoe wij die met onze design techniek kunnen realiseren. We doen dit door eerst in gesprek jouw wensen in kaart te brengen en ontvangen dan graag een plattegrond om alvast een beeld te krijgen van het project.

Hierna kom ik graag bij jullie op bezoek om kennis te maken met het bedrijf, een gevoel van de ruimte te krijgen en te brainstormen hoe wij uw ruimte kunnen transformeren naar een mindful interior space. Op basis van jullie briefing zullen wij starten met het interieurontwerp(en). Het resultaat is een ruimte in perfecte harmonie die de energie versterkt en zo jouw bedrijf laat floreren.

Let Us Design Your Interior Spaces, So You Can Focus On Improving Your Business

Wij helpen u graag op weg…

  • Op-maat-gemaakt ontwerp(en)
  • Potentieel van uw ruimte te benutten
  • Interior space die past bij uw doelgroep
  • Structuur en discipline staan bij ons centraal
  • Wij maken uw verhaal tastbaar
  • Snelle levering met de nieuwste design technologie

Frequently Asked Questions

Wat doet een Interieurarchitect?

Interieurarchitecten zetten visies om in realiteit. Wij werken van binnen naar buiten, rekening houdend met de architecturale stijl, de geografische ligging en de voorkeuren van onze klanten. Dit combineren wij met onze deskundigheid, vormen, kleuren, materialen, meubilair en verlichting wat leidt tot een mindful interior space.

Hoe kies ik de juiste Interieurarchitect?

De samenwerking tussen u en uw binnenhuisarchitect is heel persoonlijk. Sommige ontwerpers zijn gespecialiseerd in een specifieke stijl, anderen werken met veel verschillende stijlen. Wij bieden de stijl aan die bij u en uw doelgroep past.

Waarom heb ik een Interieurarchitect nodig als ik al een architect heb?

Architecten werken van buiten naar binnen, interieurarchitecten werken van binnen naar buiten. Wij kijken naar het gewenste resultaat en de stijl van de ruimte en werken dan naar achteren.

Wat zijn de kosten voor het eerste gesprek?

Het telefonisch kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.

Wij zijn voorzien van onze eigen leveranciers is een samenwerking met u dan nog zinvol?

U kunt bij ons een interieurontwerp(en) met shoppinglist afnemen of ervoor kiezen dat wij het voor u inrichten.

Wat als ik ontevreden ben met jullie ontwerpen?

Het gaat om jullie wensen en hoe wij deze kunnen doorvertalen naar de fysieke ruimte. Het ontwerpconcept is gebaseerd op alle informatie die we verzamelen tijdens het Discovery Call, de eerste consultatie en de Design Briefing. Gedurende het hele proces houden wij u op de hoogte en garanderen wij tevredenheid. Mocht er desondanks toch een probleem zijn, dan zullen we altijd proberen om samen een oplossing te vinden.

Heeft u een andere vraag die hier niet tussen staat? Ik beantwoord deze graag persoonlijk. 

We Help You To Create A Mindful Interior Space